09:00 tot 17:00u

Maandag t/m vrijdag

Heidestraat 101/103

3621 Rekem, BELGIE

‭+32 89 73 03 70‬

info@sunclassbungalows.com

Vergelijk aanbiedingen

Dat het hier goed vertoeven en recreëren is heeft Sunclass Sonnevijver mede te danken aan de ideale geografische ligging. Vanuit alle windrichtingen bekeken, is het aanbod van mogelijkheden vrijwel oneindig. Sunclass Sonnevijver ligt te midden in vier culturen met elk hun eigen karakter. Maastricht ligt om de hoek. Steden als Aken, Tongeren, Hasselt en Luik zijn binnen een half uur te bereiken. En rijdt u iets verder dan bent u bijvoorbeeld zo in de Ardennen of de Duitse Eifel.

Maar u kunt ook dicht bij huis genieten van het fraaie landschap of van de circa 2000 kilometer fietspaden van Belgisch Limburg. Om de hoek van Sunclass Sonnevijver ligt de poort van het Nationaal Park “Hoge Kempen”, een groot natuurgebied waar liefhebbers van plant en dier in de ongerepte natuur kunnen wandelen, fietsen en paardrijden.

In Limburg is altijd wat te beleven! Op sportief gebied kan er bijna alles. Wie graag golft, kan terecht op de nabij gelegen mooiste banen van België en Nederland. Zeilen kunt u op de nabij gelegen Maasplassen, een van de grootste aaneengesloten watersportgebieden.